Als u er geen hout van kunt snijden,
doen wij het

De diensten van H. Haring: timmerbedrijf voor regio Amsterdam

Onderhoudsbedrijf H. Haring uit Wormerveer werkt voor zowel particulieren als woningbouwverenigingen. Ons timmerbedrijf is inzetbaar in Amsterdam en andere dorpen en steden in de Zaanstreek. We richten ons op timmerwerk maar u kunt ons ook inschakelen voor loodgieterswerk en inbraakpreventie.
 

Onderhoudswerk

 • het aanbrengen van gips- en systeemplafonds
  Voor een mooie afwerking van het plafond, raden wij u een gips- of systeemplafond aan. Wij hebben veel ervaring in het installeren van deze plafonds.
 • onderhoud en plaatsing van stenen- en gipswanden
  Naast de plafonds kunt u ons ook inschakelen voor onderhoud en het plaatsen van wanden.
 • installatie van bad en douche
  Met een nieuw bad of nieuwe douche geeft u uw badkamer snel een make-over. Onderhoudsbedrijf H. Haring installeert het snel voor u. 
   
Neem contact op
 • tegelwerk (keuken en badkamer)
  Het aanbrengen van tegelwerk is een secuur klusje. Bij badkamers is het daarnaast belangrijk om rekening te houden met de luchtvochtigheid. Laat tegelwerk door ons onderhoudsbedrijf plaatsen.
 • klein loodgieterswerk
  Verstoppingen en kleine lekkages verhelpen wij snel. Voorkom onnodige kosten en wacht niet met bellen. 
 • het plaatsen van keukens
  Voor de juiste afwerking van keukens laat u nieuwe kastjes, ijskasten en keukenapparatuur installeren door professionals. Wij hebben ervaring met het inbouwen van standaardkeukens en meer uitgebreide keukens. 

Inbraakpreventie

Een anti-inbraakwoning is makkelijk te herkennen aan een keurmerk op het schild van het slot. Als het kenmerkende symbool op een slot staat, beschikt u - mits er ook een inbraakkom is geplaats in het kozijn - over een inbraakveilig-slot met een veiligheidsklasse 3. Wij raden altijd een 3-punt sluitingsslot. Met dit slot tilt u de inbraakpreventie  van uw woning naar een hoger niveau. Ons onderhoudsbedrijf zorgt ervoor dat uw woning is uitgerust met de laatste mogelijkheden op het gebied van anti-inbraak.

Vraag een offerte aan voor inbraakpreventie

Timmerwerk

Ons onderhoudsbedrijf focust zich op timmerwerkzaamheden. Dit resulteert in een uiteenlopend dienstenpakket van het bouwen van een houten schuur tot het afhangen van ramen en deuren. Hierbij streven we iedere klus naar perfectie. Dus wanneer u een timmerbedrijf in regio Amsterdam zoekt, is H. Haring met meer dan 10 jaar ervaring de ideale partij.  

U kunt contact met ons opnemen voor de volgende timmerwerken:

 • bouw van garages en houten schuren
 • herstel van onder meer houten ornamenten
 • houten skeletbouw
 • afhangen van ramen en deuren
 • bouw en installatie van kozijnen, ramen en deuren

Project: Jupiter in Amstelveen

In opdracht van een woningbouwvereniging en deurfabriek hebben we de voordeuren en panelen van 4 laagbouwflats vervangen. De deuren zijn vervangen ter inbraakpreventie en hebben nu een driepuntsluiting en sluitkolommen in het kozijn. De scharnieren zijn verzwaard met dievenklauwpennen.

Kenmerken:

 • 63 panelen van Trespa, vervangen voor Rockpanel
 • 218 woningdeuren

Project: Veelaan 90 in Amsterdam

Timmerbedrijf H. Haring werkte in Amsterdam op de Veelaan aan de restauratie van woningen. Bepaalde buitenkozijnen waren niet meer op te knappen en zijn geheel vernieuwd. Deze opdracht vergde veel maatwerk omdat er bepaalde keepjes handmatig moesten worden gezet. Ook moesten er op de linker- en voorzijde handmatig knoppen worden gemaakt. De kozijnen zijn tot slot geplaatst in de woning en tweemaal afgeschilderd. Een leuke, uitdagende klus met een prachtig eindresultaat.